İEF, AAnın ödüllü fotoğraflarıyla renklenecek

İEF, AAnın ödüllü fotoğraflarıyla renklenecek -İzmir Enternasyonal Fuarında AAnın ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül alan fotoğrafları sergilenecek


İZMİR (A.A) - İzmir Enternasyonal Fuarında (İEF) AA muhabir ve foto muhabirlerinin ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül alan fotoğrafları sergilenecek.
     31 Ağustosta düzenlenecek törenle kapılarını açacak 81. İEF, bu yıl AA fotoğraflarıyla renklenecek. İki kurum arasında imzalanan basın sponsorluğu protokolü kapsamında AA, Kültürpark İhtisas Fuar binaları 2 nolu holdeki standında ödüllü fotoğraflarını sergileyecek.
     AA muhabir ve foto muhabirlerinin Türkiye ve dünyadan çektiği ödüllü karelerin yer alacağı Ödüllü Fotoğraflar Sergisinin açılışını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve AA Genel Müdürü Kemal Öztürk gerçekleştirecek.
     Sergi İEFnin kapanacağı 9 Eylül 2012 tarihine kadar gezilebilecek.
     Fuardaki AA standında ayrıca ziyaretçilere ajans haberciliği, AAnın 100. yıl vizyonu ile AA Finans Haberleri Terminali, Şirket Haberleri Bülteni ve AA Haber Akademisi hakkında bilgi verilecek.
     İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri AŞ (İZFAŞ) Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, yaptığı açıklamada AAnın 81 yıllık İEFnin ilk haber ajansı sponsoru olduğuna dikkat çekerek, iki köklü kurumun örnek bir işbirliği içine girdiğini söyledi.
     AA fotoğraflarının hayata tanıklık etmesinin yanı sıra ilgiyle takip edilen birer sanatsal niteliğe sahip olduğunu belirten Örs, şöyle devam etti:
     AAnın basın sponsoru olmasını İZFAŞ olarak çok önemsiyoruz. AAnın basın sponsorluğunun diğer kurum ve kuruluşlar için de bir örnek oluşturacağını düşünüyorum. Hem AA hem İZFAŞ kamusal ve toplumsal değerleri olan kurumlardır. Bu kapsamda AA fotoğraflarıyla açılan bu serginin çok sayıda ziyaretçinin dikkatini üzerine toplamasını düşünüyorum.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Bahri Okumuş
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber İEF, AAnın ödüllü fotoğraflarıyla renklenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER