İftar sofrası Kapalı Yolda kuruldu

İftar sofrası Kapalı Yolda kuruldu


ANTALYA (A.A) - Ramazan Şenlikleri kapmasında Kadir Gecesinde tasavvuf müziği dinletisi ve sema gösterisi düzenlendi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının 2 yıldır farklı mahallere taşıdığı iftar sofraları, Kadir Gecesinde Kapalı Yol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesinde kuruldu.
     İftara Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal ve Kalekapısı Esnaflar Derneği Başkanı Hasan Kilit ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Öcal, farklı mahallelerde kurulan iftar sofrasının yoğun ilgi gördüğünü belirterek, Mahallelerde bütün vatandaşlarımızla birlikte oruç açtık. Birlik ve beraberlik içinde bir Ramazan ayı geçirdik. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza gerekli yardımları yaptık. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum dedi.
     Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri de ilgi görüyor. Karaalioğlu Parkı orta miradorda gerçekleştirilen şenliklerde Kadir Gecesi nedeniyle tasavvuf müziği dinletisi ve sema gösterisi düzenlendi.
     Etkinliklerinin sonunda ise dua okundu, Ramazan Şenlikleri kapsamında 17 Ağustos Cuma günü Ümit Sayın konseri gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İftar sofrası Kapalı Yolda kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER