Iğdırda ilaç toplama kampanyası

Iğdırda ilaç toplama kampanyası -Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır Şubesi Başkanı Ünsal: Herkesi Iğdır ve kardeş Nahçivan halkı için açılmış lan bu kampanyaya davet ediyorum


IĞDIR (A.A) - Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır Şubesi tarafından Iğdır ve Nahçivan Özerk Cumhuriyetinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ilaç toplama kampanyası başlatıldı.
     Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır Şubesi Başkanı Serdar Ünsal, düzenlediği basın toplantısında, Iğdır ve yanı başımızda bulunan ve Ermeni ablukası altındaki Nahçivanlılarla kaynaşmak adına bir ilaç toplama kampanyası başlattıklarını söyledi.
     Mart ayının sonuna kadar sürecek olan kampanyaya bütün vatandaşları davet eden Ünsal, şunları kaydetti:
     Türkiye genelinden de tarihi geçmemiş, kullanılmış veya kullanılmamış yarım kalmış her türlü tıbbi ilaçları kabul ediyoruz. Toplanan ilaçları gönüllü doktor ve eczacı arkadaşlarımız gerekli incelemeyi yaptıktan sonra Iğdırdaki sağlık kuruluşlarına ve Nahçivana götürülerek köy ve ilçelerdeki yetkililere ihtiyaç sahibi insanlara verilmek üzere teslim edilecektir. Bu kampanya derneğimizin sosyal bir çalışmasıdır. Herkesi Iğdır ve kardeş Nahçivan halkı için açılmış olan bu kampanyaya davet ediyorum.
     Ünsal, ilaç toplama merkezlerinin Atatürk Caddesi Zübeyde Hanım Bulvarında bulunan dernek binası ile Haydar Aliyev Parkı karşısında bulunan iş yeri olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdırda ilaç toplama kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER