Iğdır Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü

Iğdır Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Aydın, Türkiyenin gelişmesi için özellikle genç nesile çok büyük görevler düşüyor


IĞDIR (A.A) - Iğdır Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Cevdet Aydın, Türkiyenin gelişmesi için özellikle genç nesile çok büyük görevler düşüyor dedi.
     Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine, akademisyenlere, bürokratlara ve sanayicilere destek programları hakkında bilgi verdiklerini belirtti.
     Amaçlarının yatırımcılarımıza destek vermek olduğunu belirten Aydın, Buradaki birçok yatırımcılarımız hibe destekleri hakkında yeterli bilgiye sahip değiller. Bizde müdürlük olarak yapmış olduğumuz programlarla yatırımcılarımıza bilgi verdik. Bu programlar çok faydalı olacak çünkü yatırımcılarımız destek alarak kendi işlerini büyütecekler. Bu yatırımlar Iğdıra ekonomik anlamda önemli katkılar sağlayacak. Yaptığımız programlara üniversite öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Türkiyenin gelişmesi için özellikle genç nesile çok büyük görevler düşüyor. Ama idareciler olarak da bizim de gençlerimizin bilimsel ve teknolojik çalışmalar yapabilmeleri için onlara gereken imkanları sunmamız gerekir şeklinde konuştu.
     Aydın, müdürlük olarak bu programı organize etmelerindeki temel amacının, bilimsel ve teknolojik projelere verilen destekler hakkında gençlerin bilgilendirilmesi, sanayici ve iş adamlarımızın da bu projelerden haberdar edilmesi olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Iğdır Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER