İki kardeşin mavi kapak seferberliği

İki kardeşin mavi kapak seferberliği


KASTAMONU (A.A) - İneboluda, 12 yaşındaki ortaokul öğrencisiyle kardeşi engellilere destek amacıyla 3 ayda 90 kilo mavi kapak topladı.
     İneboluda ortaokul 6. sınıf öğrencisi Arzum Elzem Emecen ile kardeşi ilkokul 1. sınıf öğrencisi Ayzen Gizem Emecen, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından başlatılan Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım projesine katıldı.
     İki kardeşin topladığı 12 çuval dolusu yaklaşık 60 bin mavi kapağı PTT Kargo ile Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine gönderen Emecen, Geçen yıl topladığım kapakları okulumuzdaki kampanyaya vermiştim. Bu yıl ise 3 ay içinde 90 kilo mavi kapak topladık. Proje 31 Aralık 2012de sona erdi. Topladığımız kapakları PTT Kargo ile gönderdik. Bu kampanyaya destek olduğumuz için çok mutluyuz diye konuştu.
     Mavi kapakları toplamak için çeşitli yerlere bidon yerleştirdiklerini belirten Emecen, Bu kampanyada bize destek veren aileme, tüm liselere, kahvehanelere, lokantalara ve bağladığım bidonlara kapak atan herkese teşekkür ederim ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldırım
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber İki kardeşin mavi kapak seferberliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER