İl Defterdarı Ceylandan Belediye Başkanı Çobana

İl Defterdarı Ceylandan Belediye Başkanı Çobana ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - İl Defterdarı Mustafa Ceylan ve beraberindeki kurum müdürleri, Belediye Başkanı Burhanettin Çobanı ziyaret etti.
     Ceylan, Başkan Çobana, 24. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde ziyaret ettiklerini belirterek, Vergi Haftasının ülke genelinde vergi bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla kutlandığını bildirerek, hafta boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verdi.
     Ülkelerin gelişmesi açısından verginin çok önemli bir gelir kaynağı olduğuna dikkati çeken Başkan Çoban da tarihte ilk çağlardan beri tüm medeniyetlerin kalıcı olmak için gelire ihtiyaç duyduğunu ve vergi topladığını kaydetti.
     Günümüzde hala devam eden vergi uygulamasıyla halka hizmet sağlandığını aktaran Çoban, sadece merkezi idarenin değil, yerel idarelerin de vergi kaynaklarıyla halka hizmet götürdüğünü ifade etti.
     Ziyarete, Defterdar Yardımcısı Murat Toy, Tınaztepe Vergi Dairesi Müdürü Vedat Kayın, Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Muammer Keskin, Milli Emlak Müdürü Sedat Hökelek, Personel Müdürü Hüseyin Gezen, Gelir Müdürü Tuncay İlhan, Muhasebe Müdürü Yaşar Şimşek, 1 Nolu Sayman Hidayet Aydoğan ve 2 Nolu Sayman Sema İleri katıldı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İl Defterdarı Ceylandan Belediye Başkanı Çobana Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER