İl Emniyet Müdürü Aydın:

İl Emniyet Müdürü Aydın: -Personelimiz arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu geliştirmek maksadıyla değişik programlar uygulamakta ve projeler gerçekleştirmekteyiz


GAZİANTEP (A.A) - Uluslararası Polis Birliği Türkiye Başkanlığı (IPA) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, personel arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu geliştirmek amacıyla değişik programlar uyguladıklarını ve projeler gerçekleştirdiklerini bildirdi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, IPA Türkiye Başkanlığı Gaziantep Şubesinin yeni ofisi açıldı.
     Açılışa katılan Aydın, IPAnın dostlukla hizmet sloganıyla, din, dil, ırk, renk, cinsiyet ve rütbe ayrımı gözetmeksizin 1 Ocak 1950 yılında kurulduğunu hatırlattı.
     IPAnın arkadaşlık ağı oluşturarak uluslararası işbirliğini geliştirmeyi amaçladığını vurgulayan Aydın, Bugün için 62 ülkede yaklaşık 400 bine yakın üye polisiyle dünyanın en büyük meslek örgütü haline geldi. IPA Türkiye Başkanlığı teşkilatımızın bir parçası olarak, mensuplarımızın eğitim ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli bir misyon üstlenmektedir değerlendirmesini yaptı.
     Aydın, IPAnın ulusal ve uluslararası düzeyde çeşitli programlar düzenlemek suretiyle, teşkilat mensupları arasında kültürel ilişkileri geliştirdiğine dikkati çekti.
     Aydın, şunları kaydetti:
     Bu amaçla IPA Gaziantep Şube Başkanlığı olarak personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek, yoğun iş yükü altındaki personelimizin bu yükünü bir nebzecik olsun hafifletmek ve personelimiz arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu geliştirmek maksadıyla değişik programlar uygulamakta ve projeler gerçekleştirmekteyiz.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber İl Emniyet Müdürü Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER