İl Genel Meclisinin eylül ayı toplantısı

İl Genel Meclisinin eylül ayı toplantısı -Mecliste, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından bağışlanan arsaya 24 derslikli ilköğretim okulu yaptırılması kararlaştırıldı


ANTALYA (A.A) - İl Genel Meclisinde Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcekin, okul yapımı için arsa bağışladığı bildirildi.
     İl Genel Meclisi ekim ayı toplantısı, Meclis Başkanı Cavit Arı başkanlığında meclis toplantı salonunda yapıldı.
     Toplantıda, Konyaaltı Belediye Başkanı Böcekin Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesinde 6 bin 946 metrekarelik alanı okul yapılması şartıyla bağışladığı belirtildi.
     Meclis Başkanı Arı, Böcekin ailevi bir gayrimenkulünü eğitime hizmet olarak bağışlama talebinde bulunduğunu söyledi. Arsaya 24 derslikli ilköğretim okulu yapılacağını belirten Arı, Yapılacak okula isimlerinin verilmesi şartıyla olduğu için il genel meclisi tarafından bu şartlı bağışın kabul edilmesi gerekmektedir. İl Genel Meclisi olarak Antalya Valiliğiyle onaylanmış bu taşınmazın il özel idaresi adına geçmesine dair karar vermiş bulunmaktayız dedi.
     Arı, Böceke eğitime katkıda bulunduğu için teşekkür etti.
     Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de arsayı devlete vermekten gurur duyduğunu dile getirdi. Arsanın satışı için 10 milyon lira teklif edildiğini ancak satmadığını kaydeden Böcek, Ben devlet okulunda okuduğum için devlete verdim. Özel okullarda okuyamayanlar için devlet okulu yaptırmak istedim dedi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber İl Genel Meclisinin eylül ayı toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER