İl Genel Meclisi Başkanı Arı, Demrede

İl Genel Meclisi Başkanı Arı, Demrede incelemelerde bulundu


ANTALYA (A.A) - İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı ve bazı İl Genel Meclis üyeleri, Demrede sel ve hortumdan zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı ve CHPli İl Genel Meclis üyelerinden oluşan bir heyet, Demre ilçesinde geçtiğimiz hafta yaşanan sel ve hortumdan zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Meclis üyeleri, CHP Demre İlçe Başkanı Zühra Doğan ile önce selden en çok etkilenen Köşkerler köyüne gitti. Vatandaşlarla görüşen Arı ve beraberindeki heyet, selden etkilenen vatandaşlarla görüşerek yaşadıkları sıkıntıları dinledi. İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, sel zedelere ellerinden geldiği kadar yardım edeceklerini söyledi.
     Arı, cuma günü Antalya Büyükşehir Belediyesinden selden etkilenen vatandaşlara eşya yardımı yapılacağını belirterek, yeni Büyükşehir Yasasıyla İl Genel Meclisinin elinde bulunan bazı yetkilerin alındığını, bundan dolayı kendilerinin fazla yardımlarının olamayacağını kaydetti.
     Kendilerinin buna rağmen selden zarar gören vatandaşların sorunlarını dinlemek için bölgede incelemelerde bulunduklarını bildiren Arı, Gerçekten büyük bir afet ve yıkım yaşanmış, bunu yerinde gördük. Selden etkilenen vatandaşlarımız çok mağdurlar, birçok yardıma ihtiyaçları var. Biz muhalefet partisiyiz. Maalesef yeni yasayla yardım ödeneğimizde yeterli değil. Ancak Büyükşehir Belediyesinden yardım talebinde bulunduk. Cuma günü yardımlarımız yerine ulaşacak dedi.
     CHP İlçe Başkanı Zühra Doğan da ilçede sel ve hortumdan çok sayıda vatandaşın etkilendiğini, İl Genel Meclisi ve CHP olarak vatandaşları ziyaret edip sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi. Doğan, Arı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
     Heyet daha sonra, hortumdan etkilenen Çevreli köyünde de incelemelerde bulundu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İl Genel Meclisi Başkanı Arı, Demrede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER