İl Genel Meclisi Başkanı Tekine ziyaretler

İl Genel Meclisi Başkanı Tekine ziyaretler


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (BİİBF) Dekanı Prof. Dr. Hamit Palabıyık ile Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekini ziyaret etti.
     İlk ziyareti gerçekleştiren Prof. Dr. Hamit Palabıyık, Tekine gerçekleştirdikleri çalışmalarda verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Eğitimin daha uygun koşullarda olması için çaba harcadıklarını belirten Palabıyık, el ele verilerek en uygun hizmetin gençlere verilmesinin hedeflendiğini bildirdi.
     Tekin, her zaman ÇOMÜ ile ilgili çalışmalarda destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.
     Ali Rıza Tekin, daha sonra ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur ile görüştü. Uğur, Tekini Bigada düzenlenen Sığırcılık Çalıştayına davet etti.
     İl Genel Meclisi Başkanı Tekin, böyle bir organizasyona destek vermekten memnuniyet duyacağını ifade etti.
     Tarım ve hayvancılığın Çanakkale ekonomisinde vazgeçilmez olduğunu dile getiren Tekin, Bu nedenle çalıştayın tarım ve hayvancılık ekonomisine katkıda bulunacağına inanıyorum. Üreticilerin çalışmalarla ilgili bilinçlenmesi, bilgilenmesi hem verimliliği hem de kar oranını artıracaktır. Toplumun da daha sağlıklı ürünler tüketmesine etken olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber İl Genel Meclisi Başkanı Tekine ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER