İl genel meclisi üyeleri hakkındaki dolandırıcılık

İl genel meclisi üyeleri hakkındaki dolandırıcılık iddiası -Erzurum İl Genel Meclisinin 2005-2008 yılları arasındaki toplantılarına katılmadıkları halde yerlerine sahte imza attırarak, toplantı ücreti aldıkları ileri sürülen dönemin


ERZURUM (A.A) - Erzurum İl Genel Meclisinin 2005-2008 yılları arasındaki toplantılarına katılmadıkları halde yerlerine sahte imza attırarak, toplantı ücreti aldıkları ileri sürülen dönemin 55 meclis üyesinin yargılanmasına devam edildi.
     Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın dördüncü duruşmasına, 55 tutuksuz yargılanan sanıklardan Naci K. ile tarafların avukatları katıldı.
     Mahkeme Başkanı Okan Akar, duruşmaya katılan ve tutuksuz yargılanan sanık Naci Kdan savunmasına ilişkin bir sözü olup olmadığı yönündeki talebi üzerine Naci K, suçlamaları kabul etmediğini, hakkındaki delillerin hukuktan yoksun olduğunu ileri sürerek, davadan beraatini talep etti.
     Duruşmaya katılan bazı sanık avukatları da müvekkillerinin hukuki delillerden yoksun şekilde suçlandığını, yargılamanın uzamasının müvekkillerine maddi ve manevi yönden zarar verdiğini savunarak, müvekkillerinin beraatini istedi.
     Mahkeme, dosyada savunması alınamayan bazı sanıklara bir daha ki duruşmada hazır bulunmaları için celp çıkarılmasına karar verdi. Mahkeme heyeti, dosyadaki diğer eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber İl genel meclisi üyeleri hakkındaki dolandırıcılık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER