İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Orhan

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Orhan Arslan: MERNİS sayesinde vatandaşlarımızın T.C. Kimlik numaralarını girmek kaydıyla yarım dakika ile 1 dakika gibi kısa bir zamanda işlemlerini yapıyoruz


BOLU (A.A) - Bolu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Orhan Arslan, Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi (MERNİS) sayesinde Vatandaşlarımızın T.C. Kimlik numaralarını girmek kaydıyla yarım dakika ile 1 dakika gibi kısa bir zamanda işlemlerini yapıyoruz dedi.
     Özçimen, vatandaş odaklı bir hizmet sunumu amaçlanarak çağdaş bir görünüme kavuşturulan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü birimlerini gezerek İl Müdürü Orhan Arslandan bilgi aldı.
     İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne nüfus cüzdanlarını değiştirmeye ve adres değişikliği yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Özçimen, Ne zaman geldiniz- Ne kadar zamlandır bekliyorsunuz- şeklide sorularına vatandaşlar, hizmetlerden memnun olduklarını ve 1-2 dakika kadar çok kısa bir zaman bekledikleri yanıtını verdi.
     İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Orhan Arslan, Özçimene vatandaşlara verilen hizmetler hakkında bilgi vererek, MERNİS sayesinde Vatandaşlarımızın T.C. Kimlik numaralarını girmek kaydıyla yarım dakika ile 1 dakika gibi kısa bir zamanda işlemlerini yapıyoruz ifadelerini kullandı.
     Yeni donanım ve yapılanma ile ilgili işlem sürelerinin düştüğünü kaydeden Arslan, Vatandaşlarımıza ne kadar hızlı hizmetler verirsek bizim için daha iyi. Halkına en iyi ve en hızlı şekilde hizmet vermek devletin birinci görevidir şeklinde kaydetti.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Orhan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER