İl Özel İdaresinden İbradıya modern hükümet

İl Özel İdaresinden İbradıya modern hükümet konağı


ANTALYA (A.A) - Antalya İl Özel İdaresi tarafından ihalesi ve kontrolü gerçekleştirilen İbradı Hükümet Konağı, Eylül ayında hizmete girecek.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, yaptığı yazılı açıklamada, yöresel mimariye uygun projelendirilen Hükümet Konağının İçişleri Bakanlığınca 1 milyon 921 bin lira ödenekle yaptırıldığını söyledi.
     Karaçay, 4 bin 800 metrekare inşaat alanında, bölgenin zengin mimari özelliklerinin ön plana çıkartılarak projelendirilen İbradı Hükümet Konağının 3 kattan oluştuğunu, bodrum katında, ilçe emniyet amirliği, 2 duruşma salonu, ilçe adliyesi ve her türlü olağanüstü durumlarda kullanılabilecek sığınağın yer aldığını belirtti.
     Konağın zemin katında 10 birim müdürlüğü yer alacağını ifade eden Karaçay, konağın birinci katında kaymakamlık makamı ve 6 birim müdürlüğü ile 135 kişilik çok amaçlı salon bulunacağını bildirdi.
     Karaçay, Yöresel mimariye uygun olarak projelendirdiğimiz İbradı Hükümet Konağı inşaatı yüzde 80 civarında tamamlandı, Eylül ayı itibariyle de tamamı bitirilerek hizmete açılır düşüncesindeyiz dedi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber İl Özel İdaresinden İbradıya modern hükümet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER