İl Özel İdaresine 4 yeni araç

İl Özel İdaresine 4 yeni araç alındı


MUŞ (A.A) - İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, bünyesine kattığı yeni iş makineleriyle, makine parkını güçlendirdi.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 büyük kepçe, 1 kamyon ve 1 pikap alarak araç parklarını güçlendirdiklerini söyledi.
     Bir kepçenin teslim alındığını, diğer araçlarınsa kısa bir süre içinde teslim alınarak hizmet vermeye başlayacağını belirten Yentür, araçların, Devlet Malzemeleri Ofisinden satın alındığını ifade etti.
     Yentür, şöyle konuştu:
     İl Özel İdaresi işlerinde kullanılmak üzere, 2 adet büyük yükleyici loder kepçe, bir kamyon, bir tane de 4x4 arazi tipi pikabı almak için Devlet Malzemeleri Ofisine sipariş verdik. Bu araçların kısa sürede araç parkımıza katılması beklenmekte. Söz konusu araçlar için yaklaşık 1 milyon 150 bin lira ödeme yapılacak. Araçları ilk olarak karla mücadele de kullanmayı planlıyoruz. Sonra ki sezonlarda araçlar yol yapım ve diğer işlerde kullanılacak. Ekipman gücümüzü artırmayı hedefliyoruz.
     Alınan araçlar ile makine parkının güçlendiğini ancak yine de araç sayısının yetersiz olduğunu belirten Yentür, Vali Ali Çınarın Muşa gelmesinden sonra, yaklaşık 20 yeni araç satın aldıklarını kaydetti.
     Yentür, Yeni araçların alınmasıyla, bir nebze de olsa rahatlama olacak. Ancak tam teşekküllü olarak hizmetlerimizi sürdürebilmemiz ve dışarıdan araç kiralama yoluna başvurmamız için, başka araçlar alınması gerekiyor. Planlamalarımız doğrultusunda yeni araçlar almayı hedefliyoruz. 2 yılda araçlarımızı, işlerimize yetecek seviyeye ulaştırmayı hedefliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber İl Özel İdaresine 4 yeni araç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER