İl Özel İdaresinin kırsaldaki asfalt çalışmaları

İl Özel İdaresinin kırsaldaki asfalt çalışmaları


SAMSUN (A.A) - Samsun İl Özel İdaresinin kırsalda asfalt çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Haluk Şimşek, yaptığı açıklamada, köy yollarının tamamının korunmasına yönelik hedefler, bütçe ve ödenek imkanları doğrultusunda asfalt çalışmaları yaptıklarını belirtti.
     Köy ve kasabalarda asfalt yollarının ağır geçen kış şartları nedeniyle bakıma alındığını ve ekiplerin belirlenen güzergahlarda asfalt yolların bakım çalışmalarını yaptığını ifade eden Şimşek, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:
     2012 yılı Özel İdare ve KÖYDES Projesi yatırım programları kapsamında, ilçelere bağlı muhtelif köy yollarında, İdaremiz personel, makine ve ekipmanları ile daha önceki yıllarda asfalt yapılan köy yollarının tamamının korunmasına yönelik bakım çalışmalarına devam ediyor. İdaremize ait asfalt plent ve konkasör tesislerinde üretilen malzemelerle, oluşturulan ekipler tarafından yapılan asfalt bakım çalışmaları kapsamında gelinen nokta itibari ile yaklaşık 500 kilometrelik asfalt yolun yaması yapılmış olup, bu çalışmalar hava koşullarının müsaade ettiği sürece hızla devam edecektir.
     Hedeflere ulaşmaktaki ekip çalışmasına da değinen Şimşek, emeği geçen tüm personele hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür etti.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber İl Özel İdaresinin kırsaldaki asfalt çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER