İl Sağlık Müdürlüğü ile Eskişehir Kamu

İl Sağlık Müdürlüğü ile Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği arasında işbirliği


ESKİŞEHİR (A.A) - İl Sağlık Müdürlüğü ile Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği arasında Muhtaç Ailelere Yardım Programı (MUYAP) işbirliği protokolü imzalandı.
     Kamu Hastaneleri Birliği tarafından, yapılan yazılı açıklamada, İl Sağlık Müdürlüğünde imzalanan protokol gereğince, ev ziyaretleri ve hasta nakil hizmetleri için gerekli araçların İl Sağlık Müdürlüğü tarafından temin edileceği, bağlı hastanelerdeki muhtaç hastalara verilecek hizmetlerinde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından gerçekleştirileceği bildirildi.
     İl Sağlık Müdürü Kadir Demirel konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2006 yılından bu yana toplam 7 bin 668 vaka sayısındaki kişiye MUYAP kapsamında destek olunduğunu belirtti. Valiliğin önderliğinde Odunpazarı Belediyesi ile ortaklaşa yürüttükleri hizmetleri, Eskişehirde diğer tüm Belediye Başkanlıkları, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürlükleri, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, tüm hastaneler, Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Yardım Dernekleri ve hayırseverlerle birlikte, özürlü ve muhtaç vatandaşların sağlık ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını kaydetti.
     Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Fidan ise MUYAP hizmetlerinden öncelikle özürlüler olmak üzere kendi ihtiyacını gideremeyen tüm vatandaşların yararlandığını anımsatarak, kurulan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin de imzaladığı protokol ile MUYAP faaliyetlerinin artan yoğunlukta devam edeceğine dikkati çekti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İl Sağlık Müdürlüğü ile Eskişehir Kamu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER