İl Sağlık Müdürü Yemenicinin Ramazan Bayramı

İl Sağlık Müdürü Yemenicinin Ramazan Bayramı mesajı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Yemenici, mesajında bayramların bizlere sevmeyi ve sevilmeyi doyasıya yaşatan, yeniden hatırlatan birer vesile olduğunu bildirdi.
     Birlik ve beraberliği pekiştiren Ramazan ayından sonra idrak edeceğimiz Ramazan Bayramında, sevdiklerimizle bir araya gelerek sevincimizi ve neşemizi paylaşıp çoğaltmamız gerektiğini vurgulayan Yemenici, şunları kaydetti:
     Belki böylelikle gündelik stres ve yorgunluktan bir nebze olsun uzaklaşabileceğiz. Beden sağlığımız kadar ruh sağlımızın da korunması için bu sevgi atmosferinden faydalanmamız çok önemli. Bu vesileyle bayramlarımızın özünün korunmasını temenni ediyor, bizi doğumumuzdan itibaren koruyup kollayan büyüklerimize karşı, akraba ve dostlarımıza karşı vefa duygusuyla yaklaşmayı tavsiye ediyorum. Umarım bayramlar yüreklere gerçek sevginin dolduğu günler olur. Umarım ülkemiz ve dünya, barış, sağlık ve mutlulukla güzel günlere erişir. Bu duygu ve düşüncelerle başta sağlık camiamız ve sevgili Afyonkarahisarlılar olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İl Sağlık Müdürü Yemenicinin Ramazan Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER