İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası -Bartın Emniyet Müdürü Altınok, kutlama mesajı yayımladı


BARTIN (A.A) - Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Altınok mesajında, insan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okulların, çocukların hayat boyu kullanacağı bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı yer olduğunu belirtti.
     Ülkeyi, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefine ulaştırabilme yolunun eğitimden geçtiğinin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Altınok, şunları kaydetti:
     Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Sağlam temeller üzerine kurulmuş bir yaşam, vatanını ve milletini seven, bizi biz yapan değerleri bilen ve koruyan, bilgili, donanımlı, çalışkan ve üretken çocuklarımızın geleceği için olduğu kadar, genç nüfus yoğunluğuna sahip Cumhuriyetimizin geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin İlköğretim Haftasını kutluyor ve yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber İlköğretim Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER