İmam hatiplilerden Yıldırıma ziyaret

İmam hatiplilerden Yıldırıma ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Fatma Zehra Dülgeroğlu İmam Hatip Orta Okulu idareci ve öğrencileri, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırıma okula sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
     Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete okul müdürü Muhittin Aydoğan, Fen Bilgisi öğretmeni Gürcan Erdoğan ve 5. sınıf öğrencileri katıldı.
     Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olması temennisinde bulunan Yıldırım, Talasın imam hatip ortaokuluna sahip olmasının sevindirici olduğunu söyledi.
     İlk kez Talasa imam hatip ortaokulunun açılmasından duydukları memnuniyeti ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:
     İmam hatip ortaokuluna, toplumun ihtiyacı vardı. İnşallah imam hatip lisesi de açılırsa ilçemize daha yararlı olur. Artık gölgemizle kavga etmenin hiçbir faydası olmadığını herkes öğrenmiş oldu. Gölge ile kavga, sadece insanı olduğu yerde saydırır. Artık geleceğe bakmanın zamanıdır. İnanıyoruz ki eğitimdeki yeni gelişmeler faydalı sonuçları sağlayacaktır. Niyetiniz hayırlıysa işin akıbeti de hayırlı olur inancındayız.
     Okul müdürü Muhittin Aydoğan ise, daha önce lisesi veya orta okulu olmayan Talasta imam hatip öğrencilerinin şehirdeki okulları gitmek zorunda kaldığına dikkat çekerek, Şu anda imam hatip okullarında büyük bir yığılma oldu. Bu gelişmelerden çok sevinçliyiz. Bu konuda sizin de çok büyük katkınız oldu. 26 yıllık binada bırakın ders yapmayı, binanın içine girilecek durumu yoktu, sağolun sizlerin sayesinde okulumuza yakışır binaya kavuştuk. Okulumuzun eski halini düşündükçe uykularım kaçıyordu ama sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizlere layık olmak için Talasta bir numara olmayı iddia ediyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Doğan Koca / Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber İmam hatiplilerden Yıldırıma ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER