İMSİYAD üyeleri, Sıcak Çermik kaplıcalarında incelemelerde

İMSİYAD üyeleri, Sıcak Çermik kaplıcalarında incelemelerde bulundu


SİVAS (A.A) - İmranlı Sanayici ve İş Adamları Derneği(İMSİYAD) Başkanı Murat Açıl, yönetim kurulu üyeleri, Sıcak Çermik Kaplıcasında incelemelerde bulundu.
     Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İMSİYAD Başkanı Murat Açıla Çamlıca Otelinde yapılan değişiklikler hakkında bilgi vererek, otel odaları ve havuzları gezdirdi.
     İMSİYAD Başkanı Murat Açıl, eğitimle ilgili yapacakları bir geceden dolayı yöneticileri ziyaret etmek, onları bilgilendirmek ve bilgilerine başvurmak için Sivasa geldiklerini ifade etti.
     Bu çerçevede Belediye Başkanı Doğan Ürgüpü de ziyaret ettiklerini belirten Açıl, Bizleri misafir etti. Tesisin bu kadar güzel olacağını açıkçası tahmin etmiyorduk. Bundan sonra gönüllü bir şekilde bu tesisin gelişimi ve buraya özel teşebbüsle ilgili yeni işletmelerin gelişmesi için İmranlı İşadamları Derneği olarak destek vereceğiz. Bu tür hamleler kalıcı hamlelerdir. Kentin gelişimine büyük fayda sağlar dedi.
     İMSİYAD başkan yardımcısı İlhan Şimşek de, tesislere geçen yılda geldiğini hatırlatarak, Geçen yıl ki halini bildiğim için kıyas ettiğimde inanılmaz bir farkın olduğunu gördüm diye konuştu.
     (MSÖ-EMN)
<< Önceki Haber İMSİYAD üyeleri, Sıcak Çermik kaplıcalarında incelemelerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER