İnci, 4 yıllık icraatlarını değerlendirdi

İnci, 4 yıllık icraatlarını değerlendirdi -Hendek Belediye Başkanı İnci: -"Hendeki dedelerimizin mirası değil, çocuklarımızın emaneti görüyoruz"


SAKARYA (A.A) - Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 4 yıllık görev süresini değerlendirdi.
     Hendek Gençlik Merkezinde düzenlenen programda slaytlar eşliğinde 2009-2013 dönemindeki hizmetlerini anlatan İnci, "Hendeki dedelerimizin mirası değil, çocuklarımızın emaneti görüyoruz" dedi.
     Emaneti en iyi şekilde yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını belirten İnci, ilçenin her geçen gün ekonomik açıdan büyüdüğüne dikkati çekti.
     "Dün ilçemizde 160ın üzerinde kahve vardı" diyen İnci, "Bugün ilçemizde işsiz kalmadı. Sanayicimizin ihtiyaç duyduğu işlerde çalışacak eleman bulmak için köylerimizden işçi arıyoruz" şeklinde konuştu.
     Belediyenin bütçesinin 20 milyon lira olduğunu kaydeden İnci, "İlçemizde inşa etmekte olduğumuz 38 metre kubbe çapıyla ülkemizin en büyük camisi Rasim Paşa Camisi 20 milyon liraya mal olacak. El attığımız her yatırım hızlı şekilde devam ediyor" diye konuştu.
     İnci, sporda, el becerilerinde, Kuran-ı Kerim ve ezan okuma konularında ilçenin dünya ve Türkiye birincilikleri bulunduğunu anımsatarak, derece elde eden sporcuları desteklediklerini vurguladı.
    
     -Kentsel dönüşüm-
    
     Halka verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını anlatan İnci, şeffaf belediyecilik anlayışına sahip olduklarını, verilemeyecek hesapları bulunmadığını ifade etti.
     Hendekin ülke genelinde birçok ilklere imza attığını, başarıda partisinin, hükümetlerin, bakanların ve milletvekillerinin büyük desteği bulunduğunu anlatan İnci, şöyle konuştu:
     "Biliyorsunuz, kentsel dönüşümü ilk olarak Roman Mahallesi ile yaptık. Herkes memnun. Şimdi ise Kemaliye Mahallesinde kentsel dönüşüme başladık. 73üncü maddeye göre yola çıktık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ve hükümetimizin arkasında durduğu bu projeyle 5 ilde 7 bölgede aynı anda başlatılan dönüşüm projesinde ilçemiz de yerini aldı.
     Yıkımları Başbakanımızın emriyle başlattık. Şu anda mahalle sakinlerinden yüzde 30unun binasını alarak yıkımlarımız devam ediyor."
    
     Muhabir: Ahmet Çileci - Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İnci, 4 yıllık icraatlarını değerlendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER