İnegölde ambulans alımı için kampanya başlatıldı

İnegölde ambulans alımı için kampanya başlatıldı


BURSA (A.A) - İnegölde, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin tarafından ambulans alımı için kampanya başlatıldı.
     İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, milletvekili Şahin ile ilçedeki sağlık alanlarında inceleme gezisi yaptı. Gezinin ardından iş adamlarıyla bir araya gelen Şahin, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak amacıyla ambulans alınması için kampanya başlattı.
     Kampanyaya 10 bin lira ilk bağışı yaparak katılan Şahin, ilçe halkını ve hayırsever iş adamlarını kampanyaya katılmaya davet etti.
     İnegöl Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tandoğan Taner, kampanyaya destek vereceklerini belirterek, Milletvekilimizin 10 bin lirayla bu kampanyayı başlatması çok önemli. Üyelerimizin bu kampanyaya katılmalarını sağlayacağız dedi.
     İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise mobilya esnafını kampanyaya katılmaya davet edip, İnegölün paydasına, yararına olan bu kampanyaya oda olarak destek vereceğiz diye konuştu.
     İl Sağlık Müdürü Dr. Akan, ambulans filosunun güçlendirilmesine yönelik başlatılan kampanyaya ilk desteğin İnegölden geldiğini ifade ederek, Milletvekilimize teşekkür ediyorum. Tabii oda başkanlarımızdan da ciddi destek bulduk. İnşallah bu sayının ciddi bir rakama ulaşacağını ümit ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı/Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber İnegölde ambulans alımı için kampanya başlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER