İnegölspor Teknik Direktörü Bulut:

İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: -Fiziksel yorgunluklara rağmen gayet iyi oynuyoruz


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölsporun teknik direktörü Mehmet Bulut, fiziksel yorgunluklara rağmen gayet iyi oynadıklarını belirterek, Aramıza yeni katılan arkadaşların uyum sağladıklarını görüyoruz. Şu an için takımımızda sıkıntı yok dedi.
     Bulut, Kızılcıhamamdaki hazırlık kampının ardından İnegölde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.
     İlk hazırlık maçında Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Orhangazisporu pazar günü 3-0 mağlup ettiklerini anımsatan Bulut, şöyle konuştu:
     Bu maç kendimizi test etme adına iyi oldu. Sahamızın zemininin tam oturmaması nedeniyle büyük bir olasılıkla ilk haftayı tarafsız sahada oynayacağımız için takımımızı dış sahada görmek istedik. Oyun olarak iyiydik. Tabii yoğun antrenman programlarından sonra bu tür maçlar zor oluyor. Her gün çift antrenman yapıyoruz. Maçtan bir gün önce de çift antrenman yaptık. Fiziksel yorgunluklara rağmen gayet iyi oynuyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşların uyum sağladıklarını görüyoruz. Şu an için takımımızda bir sıkıntı yok.
     Bulut, transfer sezonunun 5 Eylülde son ereceğini belirterek, Forvet hattına bir oyuncu transferi istiyoruz. Ama elimizdeki imkanlar neticesinde olacak. Olmazsa da elimizdeki kadroyla yola devam edeceğiz dedi.
     Yeni transfer İlhan Depenin Orhangazi maçında 3 gol atmasını da değerlendiren Bulut, Fiziksel eksiklikleri var. Fakat takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER