İnegölspor Teknik Direktörü Bulut:

İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: -Hedefimiz ve önceliğimiz ilk 5 içerisinde yer alıp, Play-Off oynamak


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölsporun Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Hedefimiz ve önceliğimiz ilk 5 içerisinde yer alıp, Play-Off oynamak dedi.
     Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk iki hafta iyi futbol oynamalarına rağmen, emeklerinin karşılığını alamadıklarını söyledi.
     Ligde kolay maçın olmadığını belirten Bulut, Bu hafta sahamızda ilk defa oynadık. İlkler her zaman zordur. Rakip Alanyaspor iyi takımdı. İstediğimiz oyunu oynayamasak da sonuca gidecek goller bulduk. Galibiyetten dolayı mutlu ve sevinçliyiz diye konuştu.
     Bulut, futbolcuların yine özverili bir şekilde mücadele ettiğini dile getirerek, şöyle devam etti:
     İkinci yarı özellikle oyunun kontrolünü elimize aldık ama 1 gol daha bulmalıydık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Tabii önemli olan maçı kazanmaktı. Maçı kazandık ve artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Hafta içi Giresunspor ile kupa maçında, hafta sonu Gaziosmanpaşa ile lig maçımız var. Bugünü unutup, yarına bakacağız. Bu maçtan dersler çıkartarak, önümüzdeki maçlarda bu hataları yapmadan veya en aza indirerek, daha iyi futbol oynayıp daha iyi sonuç alacağız.
     Üç puan serisi yakalamaları durumunda üst sıralara yaklaşacaklarını anlatan Bulut, İyi mücadele etmek ve seyredenlere keyifli futbol izlettirmek istiyoruz. İyi oynadığınız zaman sonuç kendiliğinden gelir. Hedefimiz ve önceliğimiz ilk 5 içerisinde yer alıp, Play-Off oynamak. İnşallah bunu da gerçekleştiririz. Futbolcu kardeşlerimizin kapasitesi, gücü var ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER