İnternetten tanıştıkları kızı alıkoydukları iddiası

İnternetten tanıştıkları kızı alıkoydukları iddiası -Şanlıurfada bir sosyal paylaşım sitesinden tanıştıkları 15 yaşındaki kızı yaklaşık 1 ay alıkoyup cinsel istismarda bulundukları öne sürülen 3 kişi yakalandı (Fotoğraflı-Gör


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada bir sosyal paylaşım sitesinden tanıştıkları 15 yaşındaki kızı yaklaşık 1 ay alıkoyup cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 3 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı.
     İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı ve kendini kadın olarak tanıtan Kenan K. (25), arkadaşları Yakup A. (42) ile Ali Çoşkun Ü. (31), otobüs biletini aldıkları K.Kyı, Bursadan Şanlıurfaya gelmesi konusunda ikna etti. Zanlılar, Şanlıurfaya gelen K.Kyı, Selahattin Eyyübi Mahallesinde bir evde alıkoydu.
     Ailesinin kayıp başvurusu üzerine araştırma yapan polis ekipleri, genç kızın internet yazışmalarını inceledi. Listede Aycan adıyla kayıtlı kişinin aslında erkek olduğunun belirlenmesi üzerine bu kişi ve sürekli yazıştığı Yakup A. ve Ali Coşkun Ü. takibe alınıp, adresleri tespit edildi.
     Zanlılar, Şanlıurfada düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. K.K. ise alıkonulduğu evden kurtarılıp, devlet korumasına alındı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada 2 diz üstü bilgisayar, 1 kalem kamera ile cinsel içerikli materyaller bulundu.
     Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber İnternetten tanıştıkları kızı alıkoydukları iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER