Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Fuarı

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Fuarı -UTİB Yönetim Kurulu Üyesi Gülcemal: Fuar, ziyaretçi profili ve iş bağlantıları anlamında verimli geçti


BURSA (A.A) - Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Gülcemal, Çinin Shanghai kentinde, 22-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Fuarının ziyaretçi profili ve iş bağlantıları anlamında verimli geçtiğini bildirdi.
     Gülcemal, yaptığı yazılı açıklamada, UTİB olarak Shanghaide düzenlenen fuara ilk kez milli katılım sağlamalarına rağmen, gayet başarılı bir organizasyon geçirdiklerini belirtti.
     Birlik olarak büyük özveriyle dünyanın dört bir yanında düzenlenen fuarlara milli katılım organize ettiklerini bildiren Gülcemal, Burada amacımız, üyelerimizin her pazarda kendini gösterebilmesi ve alternatif olabilmesi. İhracatımızın düzenli artışı da bu çabalarımızın boşa gitmediğini gösteriyor. Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Fuarı da ziyaretçi profili ve iş bağlantıları anlamında verimli geçti değerlendirmesinde bulundu.
     Kumaş sektöründe faaliyet gösteren 16 firmanın yaklaşık 400 metrekare alanda ürünlerini sergilediği fuarda, başta İtalya olmak üzere Almanya, İspanya, Portekiz, ve İngilterenin de milli katılımla yer aldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER