İş adamı Hekimin Giresun Üniversitesine bağışladığı

İş adamı Hekimin Giresun Üniversitesine bağışladığı arsa -TOKİ yetkililerinin, hayırsever iş adamı Öner Hekim tarafından üniversiteye bağışlanan 50 bin metre karelik arsada incelemelerde bulunduğu bildirildi.


GİRESUN (A.A) - TOKİ yetkililerinin Bulancak ilçesinde hayırsever iş adamı Öner Hekim tarafından Giresun Üniversitesine (GÜ) bağışlanan 50 metre karelik arsada incelemelerde bulunduğu bildirildi.
     Üniversitesden yapılan açıklamaya göre, Pazarsuyu mevkisindeki 50 bin metre karelik arsayı inceleyen ekibe, GÜ Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydan Hekimin eşlik ettiği belirtildi.
     Rektör Attar, burada yaptığı konuşmada, bağışlanan arsanın kedileri için Giresun şartlarının göz önünde bulundurduklarında sıradan bir yer olmadığını ifade ederek, Bunun nedeni Giresunda yerleşime elverişli arazinin kısıtlı olmasıdır. Herkesin arzusu bu arsanın maksimum düzeyde en değerli hale getirilerek cazibesinin artırılmasıdır. Bulancak Belediye Başkanımız bu konuda yardımcı olacak çünkü o zaman ilçemiz de, ilimiz de faydalanacaktır. Bu farklı bir bağıştır. Onun için burada herkesin her şeyi en iyi hale getirerek sonuca ulaşmamız gerekiyor dedi.
     Toki yetkilileri tarafından, yapılan incelemeler sonucunda arsanın toplu konut ve yaşam alanlarına elverişli olduğu ve Ordu-Giresun Havaalanının açılması ile birlikte çok daha değerleneceğini düşünüldüğü kaydedildi.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber İş adamı Hekimin Giresun Üniversitesine bağışladığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER