İş adamları basınla bir araya geldi

İş adamları basınla bir araya geldi


BURSA (A.A) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Balabanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
     Balabanoğlu, yaptığı açıklamada, demokrasinin temel unsurlarından olan basının, çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.
     Yazılı, işitsel ve görsel medya aracılığıyla bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaşla devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluğu basınının üstlendiğini kaydeden, TÜMSİAD çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Türkiyede 57, yurt dışında da 14 şubede toplam 14 bin üyeye hitap ettiklerini belirten Balabanoğlu, Biz sadece ekonomi demiyor, insan odaklı ekonomi ve ticaret diyoruz. İnsan odaklı bir SİAD olduğumuzu buradan anlayabiliriz. Bu kadar önemli bir üye sayısına ulaşmış olmak bizleri mutlu ediyor. Bu önemli görevi gerçekleştirmek için her zaman ve her yerde büyük bir özveriyle çalışan ve görevlerini yerine getiren siz değerli basın çalışanlarımızı takdir ve tebrik etmemek mümkün değildir dedi.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber İş adamları basınla bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER