İş adamlarının Şanlıurfaya ilgisi arttı

İş adamlarının Şanlıurfaya ilgisi arttı -Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, kente yatırım yapmak için gelen firma yetkilileriyle görüştü


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, kentte yatırım yapmak için gelen firma yetkilileriyle görüştü.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, son teşvik paketinde avantajlı iller arasında yer alan Şanlıurfaya iş adamlarının ilgisi arttı.
     Kentte yatırım yapmayı planlayan CMC firması yetkilileri, Vali Vekili Ramazan Seçilmişi makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.
     Seçilmiş, teşvik paketiyle birlikte Şanlıurfanın, Türkiyenin yatırım bakımından en cazip ili konumuna geldiğini vurgulayarak, şehre olan yatırım taleplerinin son dönemde 3-4 kat arttığına dikkat çekti.
     Firmalara yetişmiş eleman temini hususunda İŞKUR ve diğer kurumlarla işbirliği çerçevesinde meslek edindirme kurslarının sürdüğünü ifade eden Ramazan Seçilmiş, kentte yatırım yapacak her firmaya ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını söyledi.
     Firma yetkilileri de ilk etapta 500 kişilik istihdam alanı oluşturacak bir çağrı merkezini Şanlıurfada kurmak istediklerini ifade ederek, kentin genç nüfus potansiyelinden faydalanmak istediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber İş adamlarının Şanlıurfaya ilgisi arttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER