İşçi emeklisinden tekerlekli sandalye bağışı

İşçi emeklisinden tekerlekli sandalye bağışı


YALOVA (A.A) - İşçi emeklisi Ünal Kuş, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneğine iki tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
     Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneğine bağış yapılan tekerlekli sandalyeler, düzenlenen törenle ihtiyaç sahibi Sezer Karayanık ve Gönül Doğana teslim edildi.
     Ünal Kuş ve eşi Rabia Kuşa teşekkür eden Dernek Başkanı Murat Arslanhan, bu tür bağışlarla engellilerin sosyal hayata tutunduklarını söyledi.
     Herkesin bu konuda elini cebine atması gerektiğini ifade eden Arslanhan, Bu yardımsever ailemiz üzerine düşeni yaptı. Onlara teşekkür ediyoruz. Kalite olarak da en iyi sandalyeleri almışlar. Bu ailemizin yaptığı yardım herkese örnek olsun dedi.
     Ünal Kuş, yapılan desteğin örnek olmasını istediklerini söyledi. Televizyonlarda gördükleri engelliler nedeniyle böyle bir karar aldıklarını belirten Kuş, Eşim ve ben, işçi emeklisiyiz. Bu konuda üzerimize düşen görevi yapmak istedik. Yarın öbür gün bizler de engelli olabiliriz. Herkes taşın altına elini koymalı. Toplumumuz bu tür konulara duyarlı olsun istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber İşçi emeklisinden tekerlekli sandalye bağışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER