İşitme engelliler güreş

İşitme engelliler güreş -Milli güreşçi Onur Özcan: Bulgaristandan olimpiyat şampiyonu olarak döneceğim


DENİZLİ (A.A) - İşitme Engelliler Güreş Milli Takımında yer alan Onur Özcan, Bulgaristanda düzenlenecek 2013 Defolimpik Oyunlarından şampiyon dönmek istediğini belirtti.
     Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Rüşan Uzunoğlu, güreşçi Onur Özcan ve babası Halil Özcan ile birlikte kulüp tesislerinde toplantı gerçekleştirdi.
     Rüşan Uzunoğlu yaptığı konuşmada, Denizli Belediyespor olarak bedensel engellileri sporla tanıştırmayı amaçladıklarını ve engelliler spor branşlarına önem verdiklerini belirtti.
     Kulüpten yetişen işitme engelli milli sporcu Onur Özcan ile gurur duyduklarını ifade eden Uzunoğlu, Sporcumuzun milli takıma çağrılması bizi sevindirdi. Zaten geçmişte bu sporcumuzun dünya genelinde başarıları vardı. İnşallah Temmuz 2013te katılacağı olimpiyatta İstiklal Marşımızı yine okutacak ve bayrağımızı göndere çekecektir. Bu konuda Belediyespor olarak bizler elimizden gelen katkıyı göstereceğiz. Sporu seven tüm engellilerin yanında olmaya devam edeceğiz dedi.
     Babası Halil Özcanın çevirisini yaptığı işaret diliyle duygularını anlatan Onur Özcan ise Eylül 2012de Bulgaristanda yapılan Dünya Şampiyonasının finalinde sakatlanarak şampiyonluğu kaçırdığını hatırlattı.
     Özcan, Bu kez Allahın izniyle, yarım kalan bir hesabı tamamlayıp olimpiyat şampiyonu olarak Türkiyeye dönmek istiyorum. Bunun için de çok çalışmam gerektiğinin bilincindeyim dedi.
     Milli güreşçinin babası Halil Özcan ise oğlunun olimpiyat şampiyonu olacağına inandığını söyledi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber İşitme engelliler güreş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER