İskenderunda okullarda güvenlik önlemleri arttırıldı

İskenderunda okullarda güvenlik önlemleri arttırıldı


HATAY (A.A) - İskenderun ilçesinde, öğrencilerin güvenliği için okul giriş ve çıkışlarında gerekli önlemlerin arttırıldığı bildirildi.
     İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, okul müdürleri ile bir araya gelerek, öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim almaları için gerekli güvenlik tedbirlerinin arttırıldığını belirtti.
     İlçedeki her okulda bir polis memuru görevlendirdiklerini ifade eden Su, Öğrencilerin hem okul içinde, hem de dışında güvenliği çok önemli. Görevlendirdiğimiz polisler onların güvenliğini en iyi şekilde sağlayacaklar. Ayrıca velililerle sürekli irtibat halinde kalacaklar ve herhangi bir olumsuz durumda müdahale edecekler dedi.
     İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer de, suç örgütleri ile her zaman her yerde mücadele ettiklerini, öğrencilerin de suç örgütlerinin tuzağına düşmemeleri için çeşitli seminerler düzenlediklerini kaydetti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ise, ilçedeki tüm okullarda güvenlik kamerası olduğunu, nöbetçi öğretmenlerin okullarda denetim halinde bulunduğunu ve sorunlu öğrenciler ile de rehber öğretmenlerin yakında ilgilendiğini söyledi.
    
     Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber İskenderunda okullarda güvenlik önlemleri arttırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER