İŞKUR Gezici Mobil Otobüsü İskenderunda

İŞKUR Gezici Mobil Otobüsü İskenderunda


HATAY (A.A) - Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan İŞKUR Gezici Mobil Otobüsü İskenderuna geldi.
     İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, gezici mobil hizmet aracıyla işveren ve iş arayanların buluşturulduğunu belirterek, böylelikle hizmetin vatandaşın ayağına getirildiğini söyledi.
     Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Bulanık ise, mobil hizmet aracıyla kurum hizmetlerini tanıtmak ve vatandaşların hizmetlerden daha fazla faydalanmasının amaçlandığını kaydetti.
     Organize Sanayi Bölgesinin de ziyaret edilerek, işverenlerle görüşüleceğini kaydeden Bulanık, mobil hizmet aracında görev alan iş ve meslek danışmanları vatandaşları iş ve meslek alanlarında bilgilendirerek kurumun hizmetlerinin daha yakından tanıtılacağını ifade etti.
     İskenderun Atatürk Anıt Alanında konuşlanan İŞKUR mobil hizmet aracı, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtmanın katılımıyla hizmete girdi.
     Mobil aracın ağırlıklı İskenderun olmak üzere, Dörtyol, Erzin ve Belende de toplam bir ay süreyle hizmet vereceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Ömer Soylu / Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber İŞKUR Gezici Mobil Otobüsü İskenderunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER