Ispartada İtfaiye Haftası kutlamaları

Ispartada İtfaiye Haftası kutlamaları


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Halil Açar ve itfaiye çalışanları, İtfaiye Haftası kutlamaları kapsamında, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydını ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan İtfaiye Müdürü Halil Açar, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, itfaiyecilik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu söyledi.
     24 saat vatandaşların hizmetinde olduklarını ifade eden Açar, Yangın ve tabi afetlere karşı halkımızın yanındayız. Müdürlük olarak teknolojiyi yakından takip ederek son çıkan yenilikleri de Ispartamıza kazandırmak için gayret gösteriyoruz. Hedefimiz her yıl araç filomuzu genişletmek. Bu gün de bir aracımızı filomuza katmanın sevinci içerisindeyiz dedi.
     Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, itfaiye ekiplerinin kente olağanüstü başarılara imza attıklarını belirtti.
     Yangın ve afetlere daha kısa sürede müdahale edebilmek için şehrin bazı bölgelerine itfaiye istasyonları kurduklarına değinen Günaydın, İtfaiye ekiplerimiz bugün de yarın da halkın hizmetinde olmaya devam edecektir. Ekiplerimiz üstün bir başarı içerisinde hizmetlerini devam ettirmektedirler. Yangına daha çabuk ulaşabilmek için şehrimizin çeşitli noktalarına yeni istasyonlar kurduk. Bu istasyonlarımız o bölgedeki mahallelere çok kısa zamanda ulaşabilmesi için büyük imkan sağlamaktadır. Personelimiz de gerçekten uyumluluk içerisinde hizmetlerini devam ettirmektedir diye konuştu.
     Ziyarette itfaiye müdürü Halil Açar, Başkan Günaydına itfaiye aracı maketi hediye etti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ispartada İtfaiye Haftası kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER