Ispartada Kafeler Caddesine renkli asfalt

Ispartada Kafeler Caddesine renkli asfalt


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesinin, Kutlubey Mahallesi Kafeler Caddesinde renkli asfalt uygulaması yapacağı bildirildi.
     Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kafeler Caddesinde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Daha sonra bölge esnafıyla bir araya gelen Günaydın, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Kafeler Caddesini Kentin kalbi, öğrencilerin merkezi olarak nitelendiren Günaydın, caddenin şık olmasını istediklerini kaydetti.
     Caddedeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını belirten Günaydın, Dökeceğimiz asfalt renkli olacak ve üzerine özel bir doku vereceğiz. Yaptığımız çalışmaların tamamlanmasıyla bayanlarımız rahatsız olmayacak. Bir şehri altından kaplasak, altyapısı olmazsa ne fayda. Öncelikle tüm altyapı sorunlarını çözeceğiz ve asfalt kaplamasını gerçekleştireceğiz dedi.
     Normal şartlarda 3 ayı bulacak çalışmayı 15 gün içinde bitireceklerini dile getiren Günaydın, gerekirse 24 saat çalışacaklarını vurguladı. Bölge esnafından sabır istediklerini ifade eden Günaydın, Sizlerden kızmadan, öfkelenmeden dişinizi sıkmanızı ve sabrınızı istiyoruz. Burada bir savaş yapacağız diye konuştu.
     Bölgede altyapının tamamen çökmüş olduğunu vurgulayan Günaydın, şunları söyledi:
     Bölgemiz son 2-3 yıldan bu yana ciddi anlamda sıkıntılıydı. Bölgede 60 yıllık altyapılar bulunuyor. Önce altyapıyı çözeceğiz, ardından da gerekli asfalt çalışmasını gerçekleştireceğiz. Bu arada esnafımız ve vatandaşlarımız da eksik veya arızalı hatlarını değiştirsin. Bundan dolayı kaldırım kırma ve tamir bedellerini talep etmeyeceğiz. Burada da her zaman olduğu gibi asıl yerin altında çalışma gerçekleştireceğiz.
     Çalışmaların 1 Ekimde tamamlanacağını dile getiren Günaydın, belediye ile bölge esnafı arasında daha iyi iletişim kurulması için esnaftan dernek kurmalarını istedi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ispartada Kafeler Caddesine renkli asfalt Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER