Ispartada LYS tedbirleri

Ispartada LYS tedbirleri -Süleyman Demirel Üniversitesindeki fakülte binalarında yapılacak LYS sınavı öncesi gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi


ISPARTA (A.A) - Süleyman Demirel Üniversitesindeki fakülte binalarında yapılacak LYS sınavı öncesi gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.
     Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, yazılı açıklamasında, sınavların güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla İl Koordinasyon Kurulu ve Emniyet Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.
     Tedbirlerin geleceğe emin adımlarla yürüme kararlılığında olan gençlerin çabalarını ve emeklerini karşılıksız bırakmamak amacıyla alındığını kaydeden Gürkan, vatandaşların bu konuda gereken hassasiyeti göstermelerini istedi.
     Gürkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, yıl boyunca özveriyle çalışarak kazandıkları bilgilerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri, zihinlerinin yorulmaması, doğru düşünebilmelerini için sessiz, sakin ve gürültüsüz bir ortama ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kapsamda seyyar satıcıların bağırarak satış yapmaları, inşaat ve yollarda gürültülü çalışma yapılması, ev düğünü veya sünnet merasimlerinde yüksek sesle müzik çalınması, düğün veya sünnet konvoyunda korna veya klakson çalınması gibi öğrencilerin dikkatini olumsuz etkileyecek her türlü gürültünün yapılmaması gerekmektedir. Ayrıca sınavdan bir gün önce öğrencilerin yeterince dinlenmeleri için düğün ve nişan merasimleri erken sonlandırılacaktır.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ispartada LYS tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER