Ispartada terör protestosu

Ispartada terör protestosu -Kamu-Sen üyeleri mesaiye saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okuyarak başladı


ISPARTA (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Isparta üyeleri, terör olaylarını protesto etmek için mesaiye saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okuyarak başladı.
     Kamu-Sen Isparta Temsilcisi Ali Balaban, gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde artan terör olaylarına toplum olarak duyarsız kalındığını savundu.
     Milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğu sürece ülkeyi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirten Balaban, Birliğimiz ve kardeşliğimiz ortak hareket ederek, sevinci ve kederi paylaşarak artacak, şehitlerimizin ruhları bu sayede huzur bulacaktır. Birimizin derdi hepimizin derdidir. Birimizin acısı, hepimizin yüreklerini dağlar. Bu nedenle bu milleti yok etmek için kurulan bütün hain planlar bozulmaya mahkumdur dedi.
     Balaban, şehit haberlerinin sıradan bir olay haline getirilmesinin ve toplumun bu durumu kabullenmesinin terörden daha tehlikeli olduğunu dile getirerek, Bu yavrularımız, gündelik, gelip geçici telaşlar içerisinde unutulup gitmeyi değil, her an, her saniye hatırlanmayı hak ediyorlar. Bizler milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece ülkemizi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir diye konuştu.
     Kamu-Sen üyeleri daha sonra, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından şehitler için dua ederek mesailerine başladı.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Ispartada terör protestosu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER