Isparta Belediyesi okullarda çevre düzenlemesi yapacak

Isparta Belediyesi okullarda çevre düzenlemesi yapacak


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi kentteki okullarda çevre düzenlemesi yapacak.
     Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, okullardaki eksikliklerin giderilmesi için belediyenin tüm birimlerinin harekete geçtiğini söyledi.
     Geleceğin teminatı öğrencilerin iyi bir eğitim alması için gereken her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade eden Günaydın, ilk çalışmanın bu yıl hizmete sunulacak Yılmaz Şener İlkokulunda başlayacağını kaydetti.
     Okulun bahçesinin asfaltlanacağını ve peyzaj çalışmasının yapılacağını anlatan Günaydın, Bu çalışmalarımız tüm okullarda yürütülüyor. Önceki yıllarda okullarımızın bahçelerinin temizlenmesinden eksikliklerinin tamamlanmasına kadar her konuda çalışmalar yürüttük. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımızın rahat ve sorunsuz şekilde eğitimlerini almaları için üstümüze ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz dedi.
    
     -Üniversiteye hazırlık kursu düzenlenecek-
    
     Öte yandan Isparta Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Oğuzata Derneği işbirliğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik üniversiteye hazırlık kursu düzenlenecek.
     Başkan Günaydın, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, maddi imkansızlıklar nedeniyle dershanelere gidemeyen öğrenciler için Milli Eğitim Müdürlüğü ve Oğuzata Derneği işbirliğiyle üniversiteye hazırlık kursu düzenleneceğini söyledi.
     Oğuzata Derneği Başkan Yardımcısı Halil Sarı da hedeflerinin bin öğrenciye kurs vermek olduğunu ifade etti. Öğrencilerin hangi sınıflarda yer alacağının belirlenmesi için seviye belirleme sınavı düzenlediklerini ifade eden Sarı, öğrenciler başarı sıralamasına göre sınıflara ayrılacağını ve her sınıfın eğitim seviyesinin buna göre hazırlanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta Belediyesi okullarda çevre düzenlemesi yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER