Isparta TSOdan MHPye ziyaret

Isparta TSOdan MHPye ziyaret


ISPARTA (A.A) - Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve oda yöneticileri, MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçını ziyaret etti.
     Hasan Hüseyin Kaçıkoç, ziyarette yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı sonrası yerel yöneticiler, milletvekilleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelerek, kentin sorunlarına yönelik toplantılar yapacaklarını, böylece sorunlara çözüm arayışında bulunmayı planladıklarını söyledi.
     Ispartanın menfaatlerinin çok önemli olduğunu ifade eden Kaçıkoç, Siyaset gözetmeksizin, Isparta menfaatlerinin esas konu olacağı toplantılarda herkes görüşlerini bildirip çıkan ortak sonuçları kamuoyuyla paylaşmayı hedefliyoruz dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı İsa Yalçın da Ispartada istişare eksikliğinin bulunduğunu kaydetti.
     Geçmişi sorgulamanın kimseye bir şey kazandırmayacağını vurgulayan Yalçın, Isparta için geleceği konuşmak, Ispartanın geleceğinin daha iyi olması için neler yapabiliriz bunları değerlendirmek ve birlikte hareket etmek gerekiyor diye konuştu.
     Yalçın, gerekli desteği göstereceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta TSOdan MHPye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER