İsrailin Gazzeye saldırısı

İsrailin Gazzeye saldırısı -AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk: İsrailin BM kararlarına, uluslararası normlara ve hukuka aykırı olarak Gazzeye saldırması, İsrailin insani ve ahlaki değerleri ayaklar altına aldığının son örneğidi


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, İsrailin BM kararlarına, uluslararası normlara ve hukuka aykırı olarak Gazzeye saldırmasının, İsrailin insani ve ahlaki değerleri ayaklar altına aldığının son örneği olduğunu belirtti.
     Pamuk, yaptığı yazılı açıklamada, İsrailin Gazzeye yönelik saldırılarını kınadı.
     Pamuk, şunları kaydetti:
     İsrailin BM kararlarına, uluslararası normlara ve hukuka aykırı olarak Gazzeye saldırması, İsrailin insani ve ahlaki değerleri ayaklar altına aldığının son örneğidir. Biz tarih boyunca nerede bir mazlum iniltisi duyulsa hemen oraya koşuyorduk. Şimdi yine Başbakanımızın gayretleri ile tarihteki özümüze ve rolümüze döndük. AK Parti dış politikası, medeniyetimizin esaslarıyla buluşma ve tarihin kendi mecrasına yönelmesidir. Biz hem ülkemizi dünyada hak ettiği yere getiriyor, hem de mahrum ve mazlum milletlere moral ve güç kaynağı oluyoruz.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber İsrailin Gazzeye saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER