İsrailin Gazzeye saldırısı

İsrailin Gazzeye saldırısı -DİSK Gaziantep Bölge Temsilciği, Gazzeye destek amacıyla sendikanın bulunduğu iş merkezinin kapısına ve sendika penceresine Filistin bayrağı astı


GAZİANTEP (A.A) - DİSK Gaziantep Bölge Temsilciliği, İsrailin saldırısına uğrayan Gazzeye destek amacıyla, sendikanın bulunduğu iş merkezinin kapısına ve sendika penceresine Filistin bayrağı astı.
     DİSK Bölge Temsilcisi Nihat Bencan, Atatürk Bulvarındaki temsilciliğin önünde, sendika üyelerinin katılımıyla yaptığı açıklamada, İsrailin Gazze saldırısını kınadı.
     İsrailin saldırılarında onlarca insanın hayatını kaybettiğini, ağır can ve mal kayıpları yaşandığını ifade eden Bencan, aradan geçen yıllara rağmen İsrailin bölgedeki insanlık dışı ve saldırgan tavırlarına son vermediğini dile getirdi.
     Bencan, Birleşmiş Milletlere çağrıda bulunarak Filistindeki işgalin durdurulmasını, Filistinin özgür bir devlet olarak tanınmasını istedi.
     Açıklama esnasında CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Belediye-İş Sendikası, Gaziantep KESK şubeleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de hazır bulundu.
     Daha sonra temsilciliğin bulunduğu iş merkezinin kapısına ve sendika penceresine Filistin bayrağı asıldı.
    
     Muhabir: Gaziantep / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber İsrailin Gazzeye saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER