İsrailin Gazze saldırısı protesto edildi

İsrailin Gazze saldırısı protesto edildi -Manavgatta Cuma namazı sonrası toplanan vatandaşlar, İsrailin Gazze saldırısı sırasında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı


ANTALYA (A.A) - İsrailin Gazzeye yönelik saldırısı sırasında hayatını kaybedenler için Manavgatta gıyabi cenaze namazı kılındı.
     Selime Hatun Camisinde Cuma namazının ardından İsrailin Gazze saldırısında hayatını kaybedenler izin gıyabi cenaze namazı kılındı.
     Anadolu Gençlik Dergisi Manavgat temsilcisi Mehmet Gayretli, yaptığı açıklamada, İsrailin yine Müslüman Filistin halkına yönelik acımasız katliam yaptığını söyledi.
     Bölgede akan kanın, bütün iç savaşların ve terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak İsrailin olduğunu iddia eden Gayretli, İsrailin Kurban Bayramı öncesi Sudana yaptığı saldırının İslam ülkeleri tarafından görmezden gelinmesi, bu saldırılar için cesaret bulunmasına neden oldu. Şimdi bu saldırılarla ilgili Birleşmiş Milletleri göreve çağırmak acizliktir. Birleşmiş Milletlerin İsraile bu zamana kadar en ufak yaptırımı olmamıştır. Bundan sonraki süreçte de Birleşmiş Milletlerden İsraile karşı yaptırım beklemek hayalci bir tutum olacaktır dedi.
     Gayretli, İslam ülkelerinin tüm yönetici ve hükümetlerine seslendiklerini kaydederek, bölgede huzur ve barış ortamı isteniyorsa adalet ekseninde bir İslam Birliğinin kurulması gerektiğini söyledi.
     Açıklamanın ardından bazı kişiler, İsrail bayrağını yaktı. İsraili kınayan yazıların bulunduğu pankartlar açan grup, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı protesto edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER