İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -AGD Giresun şubesi İsrailin Gazzeye yönelik düzenlediği saldırıyı kınadı


GİRESUN (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Giresun Şubesi, İsrailin Gazzeye yönelik düzenlediği hava saldırısını kınadı.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamada, Siyonist İsrailin bütün İslam ülkelerini ve dünyayı ateşe vermekten kaçınmayacak kadar sapkın bir inanca sahip olduğu savunuldu.
     İsrailin Türkiyeye ait toprakların da içinde bulunduğu geniş bir coğrafyayı kendi kutsal ülkesi olarak gördüğü ve buraları ele geçirebilmek için her türlü yönteme başvurduğu ileri sürülen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Başta ülkemiz olmak üzere Mısır, Tunus, Libya gibi ülkelerin İsrail yönetiminin Gazzeye gerçekleştirdiği son saldırı karşısında kınamakla mı iktifa edeceği yoksa daha da caydırıcı müeyyideler mi uygulayacağı çok önemlidir. Kınamanın İsraile onay vermekten öte olmadığı bölge tarihine vakıf olanlar tarafından bilinen bir durumdur. İsrailin anlayacağı tek dil, şiddetine karşılık göreceği şiddettir. Özelikle Suriyedeki iç savaş sürecinde yerinde duramayan İslam ülkelerinin İsraile karşı uygulayacakları yaptırımları derhal görmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin / Veysel Kara
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER