İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -AGD üyesi bir grup, saldırıyı protesto etti


ISPARTA (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta Şubesi üyesi bir grup, İsrailin Gazzedeki saldırısı protesto etti.
     Belediye İş Hanı önünde toplanan AGD Isparta üyesi bir grup, pankartlar taşıyarak İsrail aleyhine slogan attı.
     Grup adına basın açıklamasını okuyan AGD Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Komisyonu Başkanı Beytullah Karataş, geçmişten bugüne terör devleti olduğunu söyledikleri İsrailin yine Müslüman Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama giriştiğini söyledi.
     İsrailin tahrif edilmiş Tevrattan esinlenerek yaptığı saldırıda Hamasın öncü kadrosundan Ahmet Cebari ve birçok sivilin şehit edildiğini ifade eden Karataş, şöyle konuştu:
     ABDde Obamanın ikinci kez başkan seçilmesiyle bölgede İsrailin küstahça davranışlarının son bulacağı propagandasını yapanların nasıl bir hayal aleminde yaşadıkları bir kez daha ortaya çıktı. Kim ne derse desin ABD İsrailin bu davranışını görmezden gelecektir. ABDde kim başkan olursa olsun eli kanlı İsraili desteklemeye devam edecektir. Çünkü ABD, AB ve İsrail de İslam düşmanlığı üzerinde ittifak etmişlerdir. Siyonizme hizmet etmeyi kendilerine en yüksek hedef seçmişlerdir.
     Bu bölgede akan bütün kanın arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak İsrail bulunduğunu ileri süren Karataş, şöyle devam etti:
     Başta ülkemiz olmak üzere Mısır, Tunus, Libya gibi ülkelerin İsrail yönetiminin Gazzeye gerçekleştirdiği son saldırı karşısında İsraili kınamasından çok, caydırıcı müeyyideler uygulaması çok önemlidir. Kınamanın İsraile onay vermekten öte olmadığı bölge tarihine vakıf olanlar tarafından bilinen bir durumdur. İsrailin anlayacağı tek dil şiddetine karşılık göreceği şiddettir. Özelikle Suriyedeki iç savaş sürecinde yerinde duramayan İslam ülkelerinin İsraile karşı uygulayacakları yaptırımları derhal görmek istiyoruz.
     Grup, açıklamanın ardından dağıldı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER