İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -Hava saldırısında öldürülen İzzeddin el-Kassam Tugayları Komutanı Ahmet el-Caberi için Sakaryada gıyabi cenaze namazı kılan grup, İsraili protesto etti


SAKARYA (A.A) - Hava saldırısında öldürülen İzzeddin El-Kassam Tugayları Komutanı Ahmet Said el-Caberi için Sakaryada gıyabi cenaze namazı kılan grup, İsraili protesto etti.
     Cuma namazının ardından Orhan Cami Meydanında toplanan Saadet Partisi, Anadolu Gençlik Derneği ve İnsani Yardımlaşma Derneği (İHH) üyeleri, el-Caberi için gıyabi cenaze namazı kıldı.
     Saadet Partisi Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Uğur Girgin, namazın ardından yaptığı açıklamada, hak ve batılın mücadelesinde Hakkın tarafında olduklarını duyurmak için toplandıklarını söyledi.
     Dünyanın dört bir yanında sadece Müslümanların zulüm gördüğünü kaydeden Girgin, Osmanlının devamı olduğumuzu unutmamalıyız. Osmanlı, tüm dünyaya barış ve huzur getirmiştir, İslam coğrafyasına sahip çıkmıştır. Bizlerin de bu anlayışla hareket edip tek vücut olmamız gerekmektedir. Kimsesizlerin kimsesi olmalıyız. Zulme uğramışların sesi olmalıyız. Zalime dur demek için mazlumla aynı safta durmalıyız şeklinde konuştu.
     Siyonizm yenilecek, İslami direniş kazanacak yazılı dövizler taşıyan ve İsrail aleyhine slogan atan grup, Filistin Marşını okuyarak dağıldı.
    
     Muhabir: Enes Duran - Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER