İsrailin Gazze Saldırısı

İsrailin Gazze Saldırısı -Hendek Anadolu Gençlik Derneği, İsraili protesto etti


SAKARYA (A.A) - Hendek Anadolu Gençlik Derneği (AGD) grubu, cuma namazı çıkışında Büyükcami önünde toplanarak İsraili protesto etti.
     Hendek AGDnin organizasyonluğunda Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi komisyon başkanı Emrah Satılmış, namazın ardından yaptığı açıklamada, İsraili lanetlemek ve kınamak için toplandıklarını söyledi.
     ABDnin İsraili desteklemeye devam edeceğini öne süren Satılmış, İsrail her zaman olduğu gibi terörist kimliği ile Filistin halkına saldırı düzenlemiş, çoluk çocuk demeden üzerlerine bomba yağdırmıştır. Bu şımarık çocuğa da Amerika sahip çıkmıştır. Başta ülkemiz olmak üzere İsraili kınamak yeterli değildir. İsrailin anlayacağı tek dil şiddettir dedi.
     Bölgede huzur ve güven ortamı isteniyorsa bunun tek yolunun adalet ekseninde bir İslam birliğinin kurulması olduğunu ifade eden Satılmış, Bir İslam ülkesine yapılan saldırının diğer İslam ülkelerince kendi ülkelerine saldırılmış gibi kabul edilmesidir. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Çileci - Uğur Subaşı
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İsrailin Gazze Saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER