İstanbuldan gelip Zonguldakta sigara çaldılar

İstanbuldan gelip Zonguldakta sigara çaldılar -İstanbuldan gelip Zonguldakın Alaplı ilçesinde bir marketten 2 bin lira değerinde sigara çaldığı iddia edilen 2 zanlı, olay sonrası döndükleri İstanbulda yakalandı (Fotoğ


ZONGULDAK (A.A) - İstanbuldan gelip Zonguldakın Alaplı ilçesinde bir marketten 2 bin lira değerinde sigara çaldığı iddia edilen 2 zanlı, güvenlik kamerası görüntülerinden iz süren polis tarafından İstanbulda yakalandı.
     İlçede bu sabaha karşı bir marketten 2 bin lira değerinde sigara çalındığı ihbarı üzerine Alaplı Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.
     Ekipler, ilçenin belirli noktalarındaki güvenlik kamerası görüntülerinden şüpheli şahısların kullandığı aracın modelini ve plakasını tespit etti.
     Aracın geçtiği her noktadaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, zanlıların İstanbula gittiğini belirledi.
     Şüphelilerin eşkalını belirleyen polis, durumu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerine bildirdi.
     Yapılan incelemede zanlıların Büyükçekmece ilçesinde ikamet ettiğini öğrenen ekipler, yaptıkları operasyonda V.Ö (28) ve M.Pyi (21) gözaltına aldı.
     Zanlıların evinde yapılan aramada marketten çalındığı bildirilen 2 bin lira değerindeki sigara ile olayda kullanıldığı belirtilen demir makas ele geçirildi.
     Alaplıya getirilen zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber İstanbuldan gelip Zonguldakta sigara çaldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER