İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: Bu sene bizim yatırım bütçemiz 7,5 milyar lira, yapılan işler ortada bunları algılamayanlar, okuyamayanlar ve demagoji yapanlara verecek cevabımız yok


ARTVİN (A.A) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bu sene bizim yatırım bütçemiz 7,5 milyar lira, yapılan işler ortada bunları algılamayanlar, okuyamayanlar ve demagoji yapanlara verecek cevabımız yok dedi.
     Topbaş, AK Parti Artvin İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle sohbet etti.
     Burada yaptığı konuşmada Türkiyenin hızlı bir gelişim sürecine girdiğine işaret eden Topbaş, bütün dünyanın bunu yakından takip ettiğini söyledi.
     İstanbulda büyük yatırımlara imza attıklarını ifade eden Topbaş, şunları kaydetti:
     Türkiyede siyaset çok farklı algılanıyor. Bu kadar zamandır İstanbulda da ne yaptılar- diyenler oluyor. Bunu diyenlere karşı hiçbir cevap verilmez, bir şey söylenmez. Bunun cevabı farklı şeylerdir. Bunu söylemekte bize yakışmaz, söylemeyiz. Türkiyede ve İstanbulda yaptığımız yatırımlar ortada. İstanbulda yapılan yatırımların toplamı 52 Milyar lira. Bu sene bizim yatırım bütçemiz 7,5 milyar lira. Yapılan işler ortada bunları algılamayanlar, okuyamayanlar ve demagoji yapanlara verecek cevabımız yok. Biz milletle birlikteyiz, beraber çalışmaktayız.
     Topbaş, konuşmasının ardından Artvin Belediye Başkanı Emin Özgünü de makamında ziyaret etti.
    
     Muhabir: Yusuf Okur / Burak Altunöz
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER