İstanbul Manisalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

İstanbul Manisalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Oğan: -Hiç bir siyasi partiye projeksiyon cihazı hediye etmedik


MANİSA (A.A) - İstanbul Manisalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Oğan, dernek olarak hiçbir siyasi partiye projeksiyon cihazı hediye etmediklerini bildirdi.
     Oğan yaptığı yazılı açıklamada, Manisada bazı yerel gazetelerde İstanbul Manisalılar Derneği MHPye düzenlenen törenle projeksiyon cihazı hediye etti şeklinde haberlerin yer aldığını, bunun doğru olmadığını ifade etti.
     Söz konusu projeksiyon cihazını hediye eden İsmail Gürol Uğurlunun derneğin kurucu başkanlığını yaptığını, halen de derneğin danışma kurulu üyesi olduğunu kaydeden Oğan, hediyenin derneğin yönetim kurulundan alınan bir kararla verilmediğini, yanlış anlaşılmaları düzeltmek için bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettiklerini belirtti.
     Oğan, Derneğimiz, Manisamızın İstanbuldaki aynası olup, Manisanın siyasi dağılımına uygun üyelerden meydana gelmiştir. Yasal ve etik değerler gereği de her siyasi partiye eşit mesafededir. Derneğimizin yasal olarak da bir partiye veya siyasi oluşuma maddi katkıda bulunması da mümkün değildir. Derneğimizin yönetim kurulu adına hemşehrilerimize basında yer alan yanlış bilgiyi düzeltmek amacıyla bu açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur. Hiçbir siyasi partiye projeksiyon cihazı hediye etmedik dedi.
     (MY-NAZ-RMZ)
<< Önceki Haber İstanbul Manisalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER