İstiklal Marşının kabulünün 92. yıl dönümü

İstiklal Marşının kabulünün 92. yıl dönümü -İzmit Belediye Başkanı Doğan: İstiklal Marşı sayesinde her güçlüğü aşarız


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İstiklal Marşı sayesinde her güçlüğü aşarız dedi.
     Doğan, İstiklal Marşının kabulünün 92. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Mehmet Akif Ersoyun Türk Milletinin gönlünden hiç çıkmayacağını belirtti.
     İzmit Belediyesi olarak şehrin sahip olduğu değerleri muhafaza ederek, bu değerler üzerinde şehri hak ettiği seviyeye çıkarmayı görev edindiklerini ifade eden Doğan, şunları kaydetti:
     İstiklal Marşı sayesinde her güçlüğü aşarız. Bu görev bilincimiz doğrultusunda bize bu güzel şehri, bu güzel vatanı emanet bırakan atalarımıza, sanatçılarımıza ve bilim adamlarına saygımız sonsuzdur. Milli marşımızı bize armağan eden Ersoyu milletimiz de unutmamış, ona büyük saygı duymuştur. Ancak Mehmet Akife sahip çıkmak kadar, onun fikirlerine de sahip çıkmak bunları rehber edinmek, yaşatmak ve geleceğe taşımak büyük önem taşıyor. Millet olarak, hep birlikte bu düşünceyle hareket etiğimiz takdirde bu hedefin önünde durmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Mehmet Akif Ersoy, hiçbir zaman milletimizin gönlünden çıkmayacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İstiklal Marşının kabulünün 92. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER